onsdag 24 augusti 2011

No4

Det italienska svaret på svensk industrisemester är nu i Augusti vilket innebär att klippavsatsen som är vår dagliga badplats, fyllts av kurviga kvinnor och manligaspeedos i alla dess former. Tackvare våra nyinköpta luftmadrasser som Jenny släpar fram och tillbaka med mer eller mindre framgång så lyckas vi ändå få bukt på problemet och flyter glatt omkring som strandade sälar på varsin färgglad plastbåt. (Jenny matchar självklart sin med bikini i samma färg, FASHION) 

Det har städats maniskt och pluggats endel också. Då våran mäklare skrattde åt oss vid frågan efter en dammsugare och sa att vi kunde få en städfirma för sexhundra kronor timmen, så har vi istället borstat och krupit på golv tills det att vi genomblöta, på varsin kant av badkaret nöjt kunde titta ut över den nypolerade lägenheten.

Annars så har vi nog mest konstaterat att brösten blir allt vitare och att vi alltid kan krydda maten om saltet skulle ta slut då håret efter fyra dagars medelhavsbadande mest liknar en saltdoppad, stripig, skurborste. På fredag klirrar det i kassan och vi kan äntligen ta tag i det här Malta livet på riktigt. Tills dess får terrassen, 13kronors vin och kyckling fajitas i 27 graders värme fungera så här en onsdags kväll. 






  CIAO

6 kommentarer:

  1. Låter som att ni har det riktigt skønt. Det dær med 13kr vinet kænner jag igen från min studenttid i Barcelona. Ha ha ha.
    Oj, vilken fin lægenhet ni har.
    Ta hand om er.

    SvaraRadera
  2. Ja det har vi verkligen så underbart att äntligen vara här. Haha ja det är bra grejer vi håller på att prova oss igenom de billigaste för att se om det är nått vi gillar, har hittat ett gott än så länge :), Tack. Detsamma. Kul att du följer oss! kram

    SvaraRadera
  3. Å va fint ni har det flickor! OM ni behöver en låssmed hoppas jag att ni vet vem ni omgående ska flyga ner ;) Stor kram!

    SvaraRadera
  4. Det är helt underbart! Självklart, vill nog flyga ner dig oavsett om vi behöver låssmed eller ej! Kom HIT!

    SvaraRadera
  5. Men hej Tjejer! Visst var det ni jag träffade på candynavia? :) Tycker jag känner igen era snygga badmadrasser som fick ligga så fint utanför butiken hehe ;)

    New Look :)

    SvaraRadera
  6. Haha ja det var det! Hittade din blogg via johannas som vi fick lite hjälp av innan vi flyttade hit. Hehe ja det är tur att Malta saknar kriminalitet annars hade vi nog inte haft de där älskade madrasserna kvar ;) Tack, ska vi kolla imorgon, ligger det i Sliema? tänkte åka dit och shoppa imorn så vi får leta då.

    SvaraRadera