tisdag 30 augusti 2011

No8

Vi börjar känna oss mer och mer hemma på denna fantastiska ö. Dagen har vi för ovanlighetens skull spenderat nere på klipporna, stekandes i solen. Härligt!! Vi träffade där en äldre herre som med en otrolig inlevelse visade oss hur han matade fiskarna med diverse snäckor och musslor som han plockat ur havet. Han verkade ha gjort detta i hela sitt liv och sa glatt "This is my hobby". Antar att vi alla är olika..

Med tanke på dagens hårda arbete kände vi att vi kunde unna oss något gott på kvällen. Så vi traskade då iväg till McCafé och inhandlade vars 3 macarons. McCafé är något alldeles nytt för oss. Den listige har kanske redan räknat ut att det är som ett McDonald´s fast det istället är ett Café, där av namnet.. Mycket fiffigt tycker vi. Goda macarons hade de också! Vi rekommenderar den med citronsmak.

Vi har även studerat kartan mycket noggrant idag och planerat eventuella utflykter, så att kommande blogginlägg blir lite mer innehållsrika än detta...


Förresten, etapp ett av vår flygplanstävling (se inlägg 1) avslutas i morgon och resultatet är häpnadsväckande 41-45, fördel Jenny.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar