söndag 28 augusti 2011

No7

Vi sitter just nu mitt i slutklämmen på en hejdundrandes 'festa' här i St. Julians. Det har under hela veckan pågått diverse festligheter för att fira ett lokalt helgon. Detta yttrar sig i massvis med folk som dricker mängder av den maltesiska ölen Cisk, fyrverkerier för miljonbelopp som fyras av, samt en marscherande orkester som går gatorna fram och spelar samma tre låtar om och om och om och om igen... Det må låta trevligt, men det börjar bli något tröttsamt.

I övrigt har söndagen varit lugn, sol och bad och lite plugg har det blivit. Lyckan har varit stor förr oss båda idag, av två vitt skilda anledningar. Elina lyckades tigga till sig en svensk damtidning som hon nu behandlar som en helig skrift... Min lycka utgjordes utav fotboll såklart. Två bra matchresultat gör nu att vi leder serien med 6 poäng!

Eftersom det inte blev något blogginlägg igår så kommer här en kort redogörelse.
Vi åkte till valletta på jakt efter en klänning till Elina, hittade inte just den vi var ute efter, istället köpte hon en paljettklänning som hon nu står och smeker i garderoben. Vi shoppade även skor, jag två par och Elina ett. En ganska lyckat dag med andra ord.

Sista bilden i dagens inlägg uppvisar ett praktexemplar på en typisk turist. Strumpor i sandalerna, Khakishorts med fickor på sidorna, den kortärmade skjortan med ett förskräckligt mönster, stråhatten och sist men inte minst gångstilen med händerna på ryggen.

Godnatt









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar