måndag 29 augusti 2011

No8

Dagen började med att klockan ringde 09.00 imorse och som vanligt flyger Jenny upp ur sängen, kastar på sig kläderna och skuttar runt som en Duracellkanin på jakt efter frukost. Eftersom det var skolstart idag så var det bara att barrikera dubbelsängen, stänga igen alla dörrar och fönster och i omgångar slå på AC:n. (vi försöker spara in på elkostnaderna) Men eftersom Jenny just nu befinner sig där jag var för några dagar sedan , nämligen i klimakteritantsstadiet så fick AC:n gå på högvarv. 

Efter en underhållande tvåtimmars lektion med Herr Sören som menade att "alla män har sin livspik vid 25års ålder och efter det nedmonteras dom gradvis" samt att "kvinnor under menstrationen kan bli okontaktbara" så hade vi lunchrast. Efter ytterligare en eftermiddagslektion som mest bestod av skratt åt en lärare med borlängemål bredare än breeeeeeställ och mycket popcorn ätande så  tyckte vi att det var dags att få lite frisk luft. 

Vi tog en tur förbi Balluta bay och provade "granita" som är en iceslush med eftersmak av klorvatten. Sedan försökte vi gå vilse men lyckades av någon anledning hamna mitt på stan i Sliema, ingen aning hur det gick till. Fina smågator med vackra burspråk och en hel del konstiga skrikande figurer i lastbilar fanns där på vägen iallafall. Och det hela skulle nog kunna sammanfattas som en ganska bra dag med en förvirrad liten tant och tomatsås. 

Förresten så har Jenny lärt sig -"världens bästa uttryck" av en liten gråhårig man i en skobutik. "All good things comes in small packages". Om det var för att han var glad för att han äntligen fick sälja ett par skor eller för att hon är så förbaskat söt har jag ingen aning om. 

Klart, slut. 





2 kommentarer:

  1. Ni verkar ha det helt underbart!! Ni skriver roligt också :D btw, läser ni kurs mot högskolan Dalarna?? Kram ellinor

    SvaraRadera
  2. Ja det har vi! :) haha vad bra! ja det gör vi faktiskt, psykologi 30hp på distans. kram

    SvaraRadera