torsdag 27 oktober 2011

No40

Nu är jag tillbaka på Malta efter ett kort besök hemma i Sverige. Det var mysigt att komma hem till familjen ett tag men är nu glad att vara tillbaka i värmen hos min kära sambo. Gårdagen ägnade vi till plugg på förmiddagen och shoppingtur på eftermiddagen. Massor av höstkläder har kommit in i alla affärerna och det är lite så att man blir sugen på höstrusket. Vi är dock rörande överens om att vi faktiskt kan överleva detta underbara väder vi har här nu ett tag till. Dagen har nämligen spenderats nere på klipporna i gassandes sol och det var visst den 27 oktober?! 

Vi har även hunnit med att storhandla hos fruktgubben och fick idag en låda att bära hem allt i. Himla trevligt att ha en ambulerande fruktaffär som tutar sin trudelutt á la glassbilen, så att man vet att han är här. 

Efter lite utrensning i skåpen insåg vi att det nog var dags att gå iväg till glaspantningen med våra vinflaskor, det har visst blivit ett par stycken. Och inte var det så rysligt länge sen vi var iväg med dem sista.. Jaja, man får ju ta seden dit man kommer.

Kvällens film är slut och teet är uppdrucket så det är väl hög tid för Maltanuckorna att dra sig tillbaka, godnatt! 









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar