måndag 28 november 2011

No54

Vilken helg, vilken helg..
Konstnärsfredagen var denna gång lite annorlunda, då vi bestämde oss för att prova på det omtalade badass burgers. Kan hamburgare verkligen vara så goda? Ja, det kan de! Otroligt gott. Vi bokstavligt talat rullade hem därifrån och den planerade vinkvällen infann sig inte helt enkelt på grund av för fulla magar. Det blev istället en mysig filmkväll. Pigga, glada och med nya krafter vaknade vi på lördagen och bestämde oss för att bege oss till Tigne för lite mer shopping. Efter en mycket lyckad runda, och med trötta fötter satte vi oss på en mysig restaurang, beställde in en flaska rött och en ostbricka. Ojojoj så gott och trevligt. På vägen hem svängde vi inom Juuls för en drink. Vi fick dock ganska snart sällskap av trevliga svenska män och stannade kvar bra mycket längre än planerat. Ett perfekt slut på en underbar dag.

Trötta huvuden och slitna kroppar ledde till att söndagen (första advent) spenderades med att dricka varm choklad och te i den stekande solen. Svårt att tro att det närmar sig December.


Idag åkte vi för lite uppsamlingsshopping till Valletta, efter en god lunch svängde vi in på samma mysiga lilla restaurang som i lördags och spenderade där ett par timmar med ett glas vin i handen. Servitören kollade på förundrat på klockan när vi sa att vi ville ha vinlistan, tydligen inte alla som spenderar måndagseftermiddagen med att dricka vin.. Ikväll bär det av till bion! Fem dagar kvar, nu ses vi snart! 

Hej på er














1 kommentar: