tisdag 22 november 2011

No51

Vilken härlig dag! Förmiddagen spenderade vi på "vårt" café där gjorde stora framsteg med skolarbetet. Solen gassade och termometern hade passerat 20 grader. Det är nästan som om det är lättare att motivera sig då ;)

Efter att ha suttit på balkongen hemma ett tag blev begäret av te och uteservering för stort och vi begav oss in till Sliema. Flera timmar flöt förbi på ett väldigt trevligt café/restaurang/bar. När teet var urdrucket tyckte vi det passade sig bra med vars ett glas rött. Kan man ha det så mycket bättre en tisdagskväll i slutet av november?  Speciellt när man vet att det hemma i kylen väntar en halv form shepherds pie, mumma.

Filmkväll på det och dagen var fulländad. Vi har också en gång för alla insett hur knäppa och märkliga vi är på alla sätt och vis. Vi låg i vars en soffa som vanligt då Elina säger "jag känner mig som en blåsfisk", normala människor skulle tycka att detta var ett konstigt uttalande och kanske skratta till lite eller titta frågande på henne, men inte jag. Jag är så van vid Elinas konstigheter vid det här laget att jag inte ens reagerar utan säger istället "jag är sugen på glass". Detta är verkligen oss två i ett nötskal...

Godnatt!

1 kommentar: