fredag 2 september 2011

No11

Dagen till ära har vi badat hela förmiddagen. Eftersom jag blivit lite övermodig (förlåt mormor) så slarvades det en del med solskyddsanvändandet vilket nu har resulterat i ett kräft-rött ansikte som efter en sminkning ser lila/blått ut. Alltså summa summarum, ingen kvällssminkning och lyssna alltid på Carine Göransson! Trots det röda ansiktet så tillbringades det ytterst lite tid vid klipporna idag eftersom luften inte tycktes vilja röra sig en millimeter. Och när Jenny konstaterat att våra badlakan nog inte var genomvåta av bara havsvatten så packade vi våra väskor, vred ur våra lakan på diverse vätska och begav oss hemåt. 

Efter lunch och mycket pluggande så promenerade vi till bowlinghallen "Superbowl" för att spendera några timmar på att rulla klot. Kvitt eller dubbelt fnissade Jenny och sagt och gjort gav jag mig in i leken vilket nu innebär att jag är skyldig tanten, inte bara en, utan två stycken drinkar. När Jenny fått framåtlut två gånger och jag slagit alla de sista kloten på serien rakt ner i rännan så gav vi upp och begav oss hemåt. (På Malta betalar man en summa, ca.100kr så får man spela hur länge man vill)

Väl här hemma så gör vi det vi gör bäst, äter citronmacaroons, dricker te och njuter pinsamt mycket över att vi kan sitta ute (praktiskt taget i underkläder) på vår takterass (i mindre lägenhetsstorlek) utan att frysa det minsta.  

Imorn får ni se vart drinkarna kommer att spenderades.

Hoppas ni har det lika mysigt. Godnatt.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar