fredag 9 september 2011

No18

Av någon outgrundlig anledning så kompenserade jag gårdagens koma med att vakna kl.08.00 imorse, och pigg som en nötkärna flyga upp ur sängen och knäppa på morgonpasset i P3. Hade nästan glömt bort hur fantastiskt roliga de är. Jenny som vaknat upp med ytterligare några hundra myggbett var inte lika lycklig. Vi var iväg till gymmet och tränade vårt första riktiga träningspass. Om man inte visste om att man var otränad innan så känns det förbaskat tydligt nu. Men bättre lär det ju bli.

För att råda bot på mygginvationen så fick vi efter rådgivning tag på en elektronisk armatur som du kör in i eluttaget. Denna apparat utsöndrar någon slags lukt som myggorna inte gillar (tror vi efter "empiriska" spekulationer.) Mannen som sålde den till oss i butiken verkade inte helt säker han heller. Den enda skillnaden som han visste mellan de olika varianterna av myggdödare, var att den med flytande vätska tillskillnad från den med stift nog kunde ge en släng av Cancer. Men han var annars helt övertygad om att de var lika bra båda två. Det fick bli den utan cancer. 

Tre veckor har gått och ändå känns det som om det vore igår vi satt på Arlanda. Jenny oroar sig för att vi inte ska hinna med allt. Men med två kontrollbehovs människor och tidsplanering som få, bör nog "schemat" gå runt. Risken är ju att jag tvingas upp om än tidigare på morgonen annars... 


 

  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar