onsdag 21 september 2011

No25

Självständighetsdagen var likamed inget firande alls i vår del av landet men lika glada är vi för det. Vi fick nämligen för första gången på några veckor vakna upp till ett tyst Malta, byggarbetarna i huset bredvid hade ledigt och med ett leende på läpparna gick det upp för oss varför. Efter en lugn och skön morgon bestämde vi oss för att gå till gymmet och träna lite tuffare än vanligt. Börjar bli riktigt kul det där att lyfta skrot och konditionsträna tills man förvandlats till en blöt pöl.

Vi har pluggat duktigare än vanligt och längtar innerligt till fredag då plånboken får påfyllning igen så vi kan ägna oss åt annat än läxläsning. Jag har mina ögon på en vintage, skinnkoffert med guld knäppning....tror det ska bli att gå på saffrans-jakt också, så vi äntligen får baka våra lussekatter. Vad kan vara bättre en solig dag i september? 

Jenny och Erik sitter som skrikande galningar framför ännu en HIF-match. Och själv spenderar jag kvällen med en kopp te på balkongen. Det är något fantastiskt mysigt med att se de äldre paren uppklädda i vackra blusar och välstrukna skjortor påväg hand i hand till kvällens restaurang. Samma restaurang som igår och alla andra dagar.    


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar