lördag 10 september 2011

No19

Äntligen befinner vi oss åter i sängen efter en tröttsam dag. Vi bestämde oss i morse för att åka på "äventyr". Och som det nästan alltid blir med spontana äventyr så blir de ganska så misslyckade, så även denna gång. Vi hoppade på bussen och hamnade till slut i San Gwann, en liten ort utan särskilt mycket liv, ja utan särskilt mycket av någonting faktiskt.. Det slutade därför att vi satte oss på bussen till Valletta för lunch och en liten titt i affärerna.

Vårt hårda träningspass igår har verkligen gjort sig påmint idag, inte minst i Elinas ljumskar. Ni kan inte föreställa er hur jobbigt det varit för henne att ta sig runt idag, mycket ojande och stonkande har det blivit. Hon har också vid flera tillfällen uttryckt ett desperat behov efter någon som skulle kunna bära runt henne.. ja ni hör ju.. Hemma igen samlade vi nya krafter med hjälp av lite gott vin och begav oss sedan för att käka lite thaimat. Härligt att Elina lärt sig uppskatta denna goda mat! På vägen tillbaka till lägenheten kunde vi inte låta bli att svänga inom Juuls och ta oss några goda drinkar.

På måndag går stora flyttlasset till en lägenhet några våningar ner i samma hus som vi bor i nu, så imorgon blir det packning och städning och allt det där.






1 kommentar:

  1. Japp den finns kvar :) Den ligger nära Preluna i sliema. Om man går från Mint och går förbi preluna så kommer ni tillslut till den...haha...jag är så kass på att förklara asså!

    Föresten tjejer, vad heter ni i efternamn så addar jag er på facebook. Vi har en grupp som heter "Tjejer på Malta" där vi brukar skriva och träffas :)

    SvaraRadera