måndag 19 september 2011

No23

Just nu spenderas tyvärr ganska mycket tid åt plugg. Ångesten inför tentan växer och för att lindra den en aning är vi "duktiga" och ser på nån föreläsning då och då. Planeringen som gjorts inför pluggveckan är redan förstörd en aning men det ska nog bli människor av oss ändå. Så vi pluggar en del, tränar sisådär tre gånger i veckan. Och kan oavsett hur jävla slut vi är i varenda muskel i kroppen, titta på varandra och skratta åt att vi faktiskt tycker att det är rätt skönt i all jävlighet.

Biljetterna hem är bokade. 3 december går flyget tillbaka till Sverige och det känns redan mycket ångestladdat. Även om jag vet att jag kommer tycka om ett juligt och kallt Sverige. De första biljetterna för att hälsa på oss bokades också idag och den 16/10 kommer min "pappa-familj" och hälsar på. Albin och Gustav har redan planerat in restaurangbesök och beskådan av Maltas lastbilar från balkongen.

Vår mycket originella mäklare Simon, kom förresten förbi på eftermiddagen med en trådlös router. Och efter något som lät som en engelsk, Kalle Anka på crack, så lyckades vi utläsa att han tyckte att vi var korkade svenskar som inte visste hur man kopplade in bredband. Nån minut senare var det hela inkopplat.

Efter vad som känts som semester har vi nu lyckats skaffa oss en vardag här på ön. En vardag av värme, shopping, bad och lite för mycket vin. Kanske anledningen till att en vardag i Sverige inte känns lika lockande än så länge...

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar