torsdag 29 september 2011

No28

Det är som vanligt full rulle här med plugg, träning, sol och bad och nu de senaste dagarna, stickning. Vi trodde igår att hösten skulle göra sitt stora intåg, och ökade på taken med våra halsdukar. Det hade vi inte behövt göra då det varit strålande sol och 26 grader varmt idag. Efter att ha tittat på dagens föreläsning bestämde vi oss för ta oss för en lunch på Mint och bad vid klipporna, där det pågick ett ganska häftigt skådespel med vågorna i huvudrollen. Har aldrig sett så stora vågor och med sådan sugkraft. Vi stannade ovanför vattenytan idag, men fick svalkande vågduschar över oss med jämna mellanrum.


Igår kväll åt vi middag och drack drinkar med en hel hög andra svenska tjejer som bor här på Malta. Roligt att träffa lite nytt folk och de var ett himla glatt och trevligt gäng så vi hade jätteroligt!


Det blir bara mer och mer påtagligt hur snabbt tiden går. Om ganska exakt en vecka har vi vår första tenta, hur det ska gå återstår att se.. I samma veva kommer vårt första besök i form av Elinas dalavänner Liza och Karin. Vi har massor av aktiviteter inplanerade så den veckan kommer springa fram. Dagarna efter de åkt så kommer Elinas pappa-familj på besök, och stannar 4 dagar. Samma dag de åker hem så kommer jag också åka till Sverige för att fira ett visst SM-guld. När jag väl är tillbaka på Malta så är det inte mer än drygt 5 veckor tills vi åker hem för gott… Ni förstår vår stress? Tiden går alldeles för fort.. 






















1 kommentar:

  1. vad trevligt ni har det! ett hav hade inte varit fel här heller tycker jag! glöm inte bort att njuta o inte bara räkna ner dagarna flickor :)

    SvaraRadera